top

I Said Yes!

I Said Yes!

Does this ring make me look engaged?

2017 was een druk jaar voor ons. We moesten twee huizen verkopen, ons droomhuis vinden en ergens tussendoor kwamen we erachter dat ik zwanger was. Dat droomhuis hadden we al snel gevonden in Schinveld. De financieel adviseur gaf echter niet alleen advies op financieel gebied, maar was blijkbaar ook matchmaker in zijn vrije tijd. Op zijn (financieel?) advies hebben we een geregistreerd partnerschap aangevraagd, maar ergens was dat het toch niet helemaal. Ook wij wilden gewoon het feest, de ceremonie, de jurk en alle gezelligheid van een echte bruiloft. We hadden ons voorgenomen dat die bruiloft er nog een keer van zou komen…ooit.

In de weken erna hebben we binnen 3 weken een huis geverfd, ingericht en mijn oude huis leeggeruimd en opgeleverd. De kinderen gingen naar een nieuwe school, moesten nieuwe vriendjes maken en Leia werd geboren. Wat een fijne kraamperiode moest zijn, eindigde in een vijfdaagse opname op de quarantaine-afdeling van het ziekenhuis. Op een avond keken we naar buiten en zagen vuurwerk: bleek het opeens alweer 2018 te zijn.

In januari was de rust wel weer teruggekeerd (in zoverre dat gaat met een ‘newborn’) en draaide het dagelijkse leven op volle toeren. Bob kwam op een koude winterdag thuis van het werk en vroeg mij eens op de site: www.bobendaphne.nl te kijken. Ik begreep niet zo goed wat daar nu zo dringend aan was en vond dat dit ook wel later kon. Na lichtelijke aandringen van Bob ben ik uiteindelijk gaan kijken. Op de site stonden allemaal fotootjes van ons twee samen. Toen ik op een foto klikte begon het intro van Starwars (yep…In a galaxy far far away;)) en vroeg hij mij ten huwelijk en:

I said Yes!

Vanaf toen kon natuurlijk alle voorpret starten. Offertes werden opgevraagd, pinterest draaide overuren en ideeën werden geboren. Zo ook het idee om geen kaarten te sturen, maar de gasten uit te nodigen via een site (deze site). De domeinnaam was er al en op deze manier ontstaat er een product dat het komende jaar met ons mee kan bewegen. Via de gastenpagina kunnen de gasten zien hoe laat ze verwacht worden en wat de planning is en via de blog kunnen mensen alle voorbereidingen meelezen. Via instagram komen de foto’s van gasten ook bij ons op de site terecht, zodat wij erna nog na kunnen genieten (vroeger deden we dat met de wegwerp cameraatjes). Een mooie site (en bruiloft, maar dat later) vraagt om mooie foto’s en we hebben meteen Zoë Joosten benaderd voor een fotoshoot. Wij zijn erg blij met het resultaat van deze foto’s en ze brengen de website ook echt tot leven, thanks.

Volg onze blog het komend jaar als we op zoek gaan naar “something old | something new | something borrowed and something blue”

Liefs Daphne

Verloving, trouwen,

Leave a Comment