top
Image Alt

Something old

Something old

Together is a beautiful place to be

Tijdens de online zoektocht naar een mooie trouwplek zag ik steeds vaker bruidsparen die buiten trouwden. Sommigen in het bos, een veld, in de tuin of een weiland. We waren er al snel uit: we willen ook een bruiloft buiten. Het liefst onder een mooie boom in een mooie tuin of omgeving.

Op een ijskoude zaterdag in februari gingen we een dag locaties bekijken. De eerste was in de buurt van Helden. Een prachtige tuin van 26oo Ha, met talloze mogelijkheden, we waren meteen verkocht. Op de weg terug vroegen we ons af of we de bezichtiging bij het Nonke Buusjke moesten afbellen, maar we gingen zodat we zeker waren dat we de juiste keuze hadden gemaakt.

We reden naar Nonke Buusjke en het lag wat verscholen tussen de bomen. We stapten uit en werden vriendelijk ontvangen. Toen we het terrein opliepen kwam er een soort rust over ons heen, zo’n onverklaarbaar nostalgisch gevoel. De leuke huisjes, de binnenplaats en de mooie weide met de appelboom. Het was alsof we een andere tijd instapten. Het deed mij denken aan mijn opa en het voelde als thuiskomen. Het paste precies bij het gevoel dat we wilden bij onze bruiloft, dus: Nonke Buusjke werd geboekt.

Deze plek nodigt uit om tot rust te komen en intens met elkaar te genieten van al het moois in ons leven.

Bob & Daphne

Binnen in he Thei Berkershuis bij Nonke Buusjke, de locatie van ons trouwfesst.

Leave a Comment